QP01-EE Πολιτική Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων

Η Διοίκηση του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, έχοντας ως γνώμονα την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας για τους πελάτες της, έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τo πρότυπο ISO 22000.

Η εφαρμογή του παραπάνω Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων καλύπτει όλο το φάσμα λειτουργίας του οινοποιείου και εγγυάται:

  • την συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο όλων των σταδίων παραγωγής και διεργασιών που ξεκινούν από την προμήθεια των πρώτων υλών έως και την αποδέσμευση των τελικών προϊόντων
  • την εξάλειψη και τον εντοπισμό όλων των ελαττωματικών προϊόντων
  • τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες του οινοποιείου μέσα από την διάθεση προϊόντων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας
  • την ανάπτυξη κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων σε όλα τα μέλη του οινοποιείου και την τήρηση των σχετικών απαιτήσεων της νομοθεσίας σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.

Η Διοίκηση του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ δεσμεύεται για τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, όπως και για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία αποδεικνύοντας τη συνεχή βελτίωση και προσήλωση στην ασφάλεια και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της.

Για την επίτευξη των ανωτέρω, η Διοίκηση του συνεταιρισμού δεσμεύεται για την εξασφάλιση και παροχή όλων των απαραίτητων πόρων, καθώς και για την εγκατάσταση, τεκμηρίωση, παρακολούθηση και ανασκόπηση στόχων ποιότητας και ασφάλειας που σχετίζονται με το οινοποιείο.

Όλα τα παραπάνω ανασκοπούνται σε ετήσια βάση από τη Διοίκηση του συνεταιρισμού και αποτελούν δέσμευσή του.

Ημερομηνία: 01/03/2022 Για τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ